Upptäck Magin med Google Marketing Platform

Hej där kära läsare! Har du någonsin undrat hur några företag verkar kunna läsa sina kunders tankar? Nej, de har inte en hemlig armé av tankeläsare. Det är faktiskt magin av Google Marketing Platform (GMP) som gör jobbet! Och gissa vad? Pixelius är en certifierad Google Marketing Platform Partner! Men vad innebär det egentligen? Låt oss dyka in i denna digitala trollkarlens verktygslåda och se vad som gömmer sig där.

Google Ads 360: Annonsering på Steroider

Först ut är Google Ads 360. Tänk på det som Google Ads på steroider. Här får du tillgång till avancerade funktioner som låter dig hantera och optimera dina annonskampanjer på en helt ny nivå. Med Ads 360 kan du:

  • Köra flera kampanjer samtidigt utan att tappa kontrollen.
  • Automatisera budgivning så att du inte behöver vakna mitt i natten och undra om dina annonser presterar bra.
  • Få detaljerade rapporter som får dig att känna dig som Sherlock Holmes när du löser marknadsföringsmysterier.

Google Analytics 360: Din Data-Diagnosverktyg

Nästa trollstav i vår magiska låda är Google Analytics 360. Det är som att ha en röntgenapparat för din webbplats. Du kan se exakt vad dina besökare gör, varför de gör det och hur du kan få dem att göra mer av det du vill!

  • Detaljerade insikter: Se vilka sidor som får mest kärlek och vilka som blir ignorerade som gårdagens sockor.
  • Avancerad segmentering: Dela upp dina besökare i grupper så att du kan förstå deras unika behov och önskemål.
  • Datastyrd attribution: Förstå exakt vilka marknadsföringskanaler som ger bäst avkastning.

Tag Manager 360: Ordning i Kodkaoset

Har du någonsin försökt hantera alla dina marknadsföringstaggar och känt att du jonglerar med vilda katter? Tag Manager 360 är här för att tämja dessa bestar. Med detta verktyg kan du enkelt lägga till och uppdatera taggar på din webbplats utan att behöva en doktorsexamen i kodning.

Data Studio: Rapporter som Rockar

Om du någonsin har kämpat med att skapa rapporter som inte ser ut som de är skrivna av en kråka på en koffeinöverdos, kommer du att älska Data Studio. Det låter dig skapa visuellt tilltalande och interaktiva rapporter som gör att du framstår som en rapporteringsrockstjärna.

  • Interaktiva dashboards: Samla all din data på ett ställe och gör det lätt att förstå med ett ögonkast.
  • Visuella rapporter: Inga fler tråkiga Excel-ark. Nu kan du skapa rapporter som är lika snygga som ett konstverk.

Optimize 360: A/B-testning med Stil

För alla er som älskar att experimentera (och vem gör inte det?), kommer Optimize 360 att bli er bästa vän. Det låter dig utföra A/B-testning och personalisering på din webbplats, vilket hjälper dig att hitta den perfekta kombinationen som gör dina besökare glada och dina konverteringar skyhöga.

Display & Video 360: Annonsens Superhjälte

Sist men inte minst har vi Display & Video 360. Detta verktyg är som en superhjälte för dina annonskampanjer. Det hjälper dig att planera, köpa och mäta dina display- och videoannonser över flera kanaler. Om du någonsin har drömt om att skapa den perfekta annonsen som syns överallt, är detta verktyget för dig.

Varför Pixelius?

Nu när vi har avtäckt dessa fantastiska verktyg, låt oss prata om varför du ska välja Pixelius som din Google Marketing Platform Partner. Vi är inte bara certifierade; vi är också passionerade om att hjälpa ditt företag att växa. Vår expertis, kombinerat med Googles magiska verktyg, gör oss till den perfekta partnern för att hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål.

Så, är du redo att förvandla din marknadsföring från vardaglig till magisk? Kontakta Pixelius idag och låt oss börja trolla! 🎩✨


Tack för att du läste! Vi hoppas att du nu förstår lite mer om varför Google Marketing Platform är så fantastiskt och hur Pixelius kan hjälpa dig att använda dessa verktyg för att nå nya höjder. Tills nästa gång, fortsätt att vara magisk! 🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Google

Din Kompletta Guide till Google Annonsering

Google erbjuder ett brett utbud av annonseringstjänster som hjälper företag att nå sina målgrupper effektivt. Varje tjänst är utformad för att passa olika marknadsföringsstrategier och mål. Här är en omfattande guide till alla typer av annonsering som Google erbjuder. Google Ads Google Ads, tidigare känt som Google AdWords, är en plattform för betald annonsering där […]

Read More