Google Marketing Platform partners

Pixelius: Din Google Marketing Platform Partner

På Pixelius är vi stolta över att vara en certifierad Google Marketing Platform Partner. Detta partnerskap är ett bevis på vår expertis och vårt engagemang för att leverera förstklassiga digitala marknadsföringstjänster. Här är allt du behöver veta om vad det innebär att vara en Google Marketing Platform Partner och hur vi på Pixelius kan hjälpa ditt företag att nå nya höjder.

Vad är Google Marketing Platform?

Google Marketing Platform är en integrerad lösning som kombinerar världens bästa annons- och analysverktyg. Plattformen är designad för att hjälpa företag att planera, köpa, mäta och optimera sina digitala marknadsföringskampanjer på ett effektivt sätt. Här är några av de viktigaste verktygen och tjänsterna som ingår i Google Marketing Platform:

 1. Google Ads 360:
  • En avancerad annonseringsplattform som ger dig möjlighet att hantera, optimera och mäta resultat från dina annonskampanjer över flera kanaler.
 2. Google Analytics 360:
  • Ett kraftfullt verktyg för webbanalys som hjälper dig att få insikter om dina besökare och deras beteenden, vilket möjliggör datadrivna beslut.
 3. Tag Manager 360:
  • Ett verktyg som förenklar hanteringen av dina taggar (små kodsnuttar som skickar information till Google Analytics och andra tjänster), vilket sparar tid och minskar risken för fel.
 4. Data Studio:
  • Ett rapporteringsverktyg som gör det möjligt att skapa interaktiva och visuellt tilltalande rapporter och dashboards med data från olika källor.
 5. Optimize 360:
  • Ett verktyg för att utföra A/B-testning och personalisering av din webbplats, vilket hjälper dig att förbättra användarupplevelsen och öka konverteringsgraden.
 6. Surveys 360:
  • Ett verktyg för att skapa och distribuera online-undersökningar, vilket hjälper dig att samla in värdefull feedback från dina kunder.
 7. Display & Video 360:
  • En plattform för att planera, köpa och mäta display- och videoannonser över flera kanaler, vilket hjälper dig att nå din målgrupp effektivt.

Fördelarna med att Arbeta med en Google Marketing Platform Partner

Att arbeta med en certifierad Google Marketing Platform Partner som Pixelius innebär att du får tillgång till ett team av experter som är väl förtrogna med alla aspekter av plattformen. Här är några av fördelarna:

 1. Expertis och Erfarenhet:
  • Våra specialister har genomgått rigorös utbildning och certifiering för att säkerställa att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera exceptionella resultat.
 2. Skräddarsydda Lösningar:
  • Vi förstår att varje företag är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade för att möta dina specifika behov och mål.
 3. Integrerade Kampanjer:
  • Vi använder Google Marketing Platform för att skapa integrerade kampanjer som kombinerar annonsering, analys och optimering för att maximera din avkastning.
 4. Datadrivna Beslut:
  • Med hjälp av avancerade analysverktyg och insikter hjälper vi dig att fatta välgrundade, datadrivna beslut som driver tillväxt och framgång.
 5. Löpande Support:
  • Vi erbjuder kontinuerlig support och rådgivning för att säkerställa att dina kampanjer presterar på högsta nivå och att du uppnår dina affärsmål.

Hur Pixelius Kan Hjälpa Dig

Som en Google Marketing Platform Partner kan vi på Pixelius hjälpa ditt företag att utnyttja kraften i Googles verktyg och teknologier för att nå dina marknadsföringsmål. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

 • Strategisk Planering: Vi utvecklar en omfattande marknadsföringsstrategi som är anpassad för att nå dina specifika mål.
 • Kampanjhantering: Vi hanterar och optimerar dina kampanjer över flera kanaler för att säkerställa bästa möjliga resultat.
 • Analys och Rapportering: Vi använder Google Analytics 360 och Data Studio för att tillhandahålla detaljerade insikter och rapporter som hjälper dig att förstå och förbättra din marknadsföringsprestanda.
 • Optimering och Personalisation: Vi använder Google Optimize 360 för att genomföra A/B-testning och personalisering av din webbplats för att förbättra användarupplevelsen och öka konverteringsgraden.

På Pixelius är vi engagerade i att hjälpa ditt företag att växa genom effektiv och datadriven digital marknadsföring. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att utnyttja kraften i Google Marketing Platform för att nå dina mål och driva verkliga resultat. 🚀

info@pixelius.se